O nama

UPOZNAJTE NAS

Tvrtka je osnovana 1954. godine kao razvrstaona tekstilnog otpada i do 8.3.2023. g. je poslovala pod imenom Regeneracija.

Danas djeluje kao holding društvo u čijem su sastavu dvije proizvodne tvrtke: Regeneracija non-wovens i reGALERIJA, a sama se bavi transformacijom vlastitih nekretnina proizvodne namjene u komercijalne i javne svrhe.

Kao tvrtka koja se od samog početka, a danas kroz svoju članicu Regeneraciju non-wovens d.o.o. bavi reciklažom tekstilnog otpada, kroz sve ove godine, a posebice danas, veliki naglasak stavljamo na društveno-odgovorno poslovanje, održivost, ekologiju i dizajn, a u skladu sa svojim mogućnostima podupiremo pojedince, udruge, skupine i projekte koji se tiču kulture, očuvanja okoliša, sporta i svega što moderno društvo zahtijeva s ciljem unaprjeđenja kvalitete života u zajednici u kojoj poslujemo.

Svakoj svojoj aktivnosti i intervenciji na zgradama i zemljištu u vlasništvu pristupamo s idejom koja, osim ekonomske održivosti tvrtke, uključuje potrebe naših susjeda, građana i grada u kojem obavljamo svoju djelatnost, kao i naših zaposlenih te ostalih zainteresiranih dionika.

69
godina postojanja
6000
tona zbrinutog otpada godišnje
40
mil m2 gotovih proizvoda godišnje
4378
MWh električne energija iz obnovljivih izvora

Kontaktirajte nas

RGNC