Dolazi nam Malac genijalac!

Obavještavamo sve zainteresirane i one koji će to tek postati da Malac Genijalac uskoro otvara svoja vrata u novouređenom prostoru koji je sastavni dio Objekta 10, u kojem je već, između ostalog, smještena i Srednja škola Zabok, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Fakultet organizacije i informatike Varaždin. Ovime zaokružujemo obrazovno-edukativni karakter i ideju Desetke.

Malac Genijalac međunarodna je škola za razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece počevši od najranijeg životnog razdoblja koja provodi edukacijsko-razvojne programe za djecu od 3 do 17 godina.

Kognitivni efekti postignuti pohađanjem ove škole ne gube se po završetku školovanja već postaju trajne sposobnosti i vještine koje Malci posjeduju tijekom cijelog života.

Veselimo se dolasku Malca Genijalca u naše prostore, a više o tome možete saznati na https://malacgenijalac.hr/

Povrh toga, u suradnji s Kauflandom čije se otvorenje očekuje uskoro, radimo na uređenju zemljišta koje dijeli Kaufland i Regeneraciju. Ideja je stvoriti zelenu površinu zatravljenu i zasađenu biljem, a uz to, izgradnjom pločnika, otvoriti komunikaciju od nogostupa na industrijskoj cesti prema Tediju i Sinsay-u čiji dolazak ovom prilikom i najavljujemo, a koji će biti smješten u južnom krilu Sedmice (pokraj trgovine Tedi).

Sve aktivnosti koje poduzimamo, kao i do sada, uz poslovnu održivost tvrtke – temelje se na načelima društvene odgovornosti, ekologije i koristi za zajednicu, vodeći se pritom mišlju da ako nešto gradimo – gledamo da ne ogradimo!

U pripremi je još projekata o kojima ćemo vas informirati u sljedećim objavama.

malac g 1       malac g 2

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

RGNC