Zatvara se prolaz kroz SEDMICU

Kao što smo već i ranije komunicirali putem društvenih mreža te zainteresiranih institucija, organizacija i udruga koje promiču teme društveno-odgovornog poslovanja i održivosti, Regeneracija je, osim poslovnih interesa, intervencije na svojem zemljištu i imovini, podređivala društvenom interesu i unaprjeđenju življenja u lokalnoj zajednici te promicanju tema iz područja kulture, dizajna, ekologije s naglaskom na otvorenost, prihvaćanje različitosti i tolerancije općenito.

Jedan od takvih projekata bio je i prolaz koji je nauštrb prostora u komercijalne svrhe, bio zamišljen i realiziran je kao komunikacija koja bi povezivala dva dijela grada te mjesto koje bi ujedno predstavljalo tip otvorenog galerijskog prostora i koji bi bio dan na korištenje svima koji se žele izraziti kroz različite vidove umjetnosti i dizajna.

Međutim, sa žaljenjem moramo reći da takav koncept i takav projekt koji bi uvjereni smo, bio na korist svih koji u Zaboku žive ili u njega dolaze, nije lokalno šire prepoznat i nismo uspjeli dobiti podršku za zadržavanje istog u gore navedene svrha. U skladu s time svoja ćemo razmišljanja i aktivnosti prilagoditi tome, a prolaz koji iz nama nepoznatih razloga nikada to nije postao – biti će zatvoren od dana 15.03.2022. radi radova.

Regeneracija će i dalje promicati teme i davati podršku svim aktivnostima koje se tiču razvoja kulture, dizajna, umjetnosti, okoliša i održivog razvoja.

 

Kontaktirajte nas

RGNC